Bebeğimin 8-10 ay arası dönemde börülceyi denemeye başlayabileceğini öğrendiğimde çok sevindim. Ancak, ilk kez verirken az miktarda vermek ve alerjik bir reaksiyon olup olmadığını gözlemlemek gerektiği bilgisi beni biraz tedirgin etti. Ayrıca, börülcenin pişirilirken iyice haşlanması ve püre haline getirilmesi gerektiğini öğrendiğimde, hazırlık aşamasının biraz zaman alacağını düşündüm. Bu süreçte ailede alerji öyküsü olan bebekler için bir uzmana danışmanın önemli olduğunu bilmek, benim için bir güvence oldu. Bu bilgiler ışığında, bebeğime sağlıklı bir başlangıç yapabilmek için dikkatli olmalıyım. Sizce, bu aşamaları uygulamak ne kadar kolay?
Bebeğimin 8-10 ay arası dönemde börülceyi denemeye başlayabileceğini öğrendiğimde çok sevindim. Ancak, ilk kez verirken az miktarda vermek ve alerjik bir reaksiyon olup olmadığını gözlemlemek gerektiği bilgisi beni biraz tedirgin etti. Ayrıca, börülcenin pişirilirken iyice haşlanması ve püre haline getirilmesi gerektiğini öğrendiğimde, hazırlık aşamasının biraz zaman alacağını düşündüm. Bu süreçte ailede alerji öyküsü olan bebekler için bir uzmana danışmanın önemli olduğunu bilmek, benim için bir güvence oldu. Bu bilgiler ışığında, bebeğime sağlıklı bir başlangıç yapabilmek için dikkatli olmalıyım. Sizce, bu aşamaları uygulamak ne kadar kolay?
Cevap yaz